Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Новина про подію

Дата: 08.05.2021 22:38
Кількість переглядів: 3733

У Криничненський об’єднаній територіальній громаді Болградського району Одеської області готують проектну заявку на грант Українського культурного фонду, вартістю 10 мільйонів гривень. В рамках цього проекту, за правилами УКФ, було проведено громадське слухання для ознайомлення людей з різних сфер села.

Фото без опису

Портфель ініціатив для подачі на фінансування УКФ «Культурні столиці України», обговорили 15 березня, о 18:00 годині. На слуханні були присутні представники з місцевої влади: Веліков Степан Лазарович, сільський голова; Браїла Олена Георгіївна, секретар сільської ради; Маринова Євдокія Олександрівна, начальник фінансового відділу сільської ради; Ламбова Надія Іванівна, начальник відділу освіти, культури, спорту, молоді та туризму; Чанев Георгій Дмитрович, начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою. Депутати сільської ради та члени виконкому, представники культури, директор та завуч школи.

Портфель проекту складається з 4 ініціатив, зі своєю метою та завданнями: «Криничне: туризм 2022»; «Криничне: благоустрій 2022»; «Криничне: культура 2022»; «Криничне: музей 2022». Обговорення ініціатив пройшло масово, всі присутні висловлювали свої думки і вносили пропозиції, були враховані всі зауваження. Представники всіх організацій залишилися задоволені проектом, який буде сприяти розвитку культури, туризму та благоустрою громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь