Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

УВАГА! Конкурс

Дата: 09.12.2021 14:36
Кількість переглядів: 282

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

прокол засідання Комісії з відбору суб’єктів господарювання для організації та проведення демонтажу рекламних засобів поза межами населених пунктів в Одеській області, крім тих, що розташовані у межах смуги відведення автомобільних доріг від 06 грудня 2021 року №1 

 

                                                                      КОНКУРСНІ ВИМОГИ

проведення конкурсу на визначення суб’єкту господарювання для організації та проведення демонтажу рекламних засобів поза межами населених пунктів в Одеській області, розміщених з порушенням Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2012 року №1135 (зі змінами), крім тих, що розташовані в межах смуги відведення автомобільних доріг (65032, м. Одеса, проспект Шевченка, 4). 

 

Загальні умови

Відповідно до положень Законів України «Про рекламу», «Про автомобільні дороги», Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2012 року №1135, Порядку видачі дозволів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів в Одеській області, затвердженого розпорядженням виконуючого обов’язки голови Одеської обласної державної адміністрації від 05 серпня 2013 року №775/А-2013, зареєстрованого у Головному управлінні юстиції в Одеській області 08 серпня 2013 року за №30/1187 (зі змінами), на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 04 жовтня 2021 року №987/од-2021 «Про утворення Комісії з відбору суб’єктів господарювання для організації та проведення демонтажу рекламних засобів поза межами населених пунктів в Одеській області, крім тих, що розташовані у межах смуги відведення автомобільних доріг» Конкурсною комісією проводиться конкурс з відбору суб’єктів господарювання для організації та проведення демонтажу рекламних засобів поза межами населених пунктів в Одеській області, розміщених з порушенням Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2012 року №1135 (зі змінами), крім тих, що розташовані в межах смуги відведення автомобільних доріг (далі - Суб’єкт господарювання).

Функція Суб’єкту господарювання

Організація та проведення примусового демонтажу рекламних засобів поза межами населених пунктів в Одеській області, крім тих, що розташовані в межах смуги відведення автомобільних доріг.

Конкурсні вимоги до Суб’єкта господарювання

  1. Юридична особа будь-якої форми власності або фізична особа- підприємець, що зареєстровані як суб’єкт господарювання на території України понад одного року;
  2. До юридичної особи, її учасників (засновників) та/або бенефіціарних власників не застосовані санкції у вигляді заборон та/або обмежень відповідно до Закону України «Про санкції».

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання

  1. Заяву у довільній формі про намір участі у конкурсі на ім’я голови Одеської обласної державної адміністрації;
  2. Належним чином завірену копію установчих документів (окрім фізичних осіб - підприємців);
  3. Належним чином завірену Копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  4. Належним чином завірену копію свідоцтва про реєстрацію платника податку та свідоцтва про реєстрацію платника податку на

 

 

 

 

додану вартість (у разі наявності);

  1. Належним чином завірені документи, що підтверджують повноваження посадової особи або представника контрагента на укладення договору від імені та в інтересах контрагента (витяг з протоколу учасників (засновників) контрагента, наказ про призначення керівника (покладення виконання обов’язків керівника) контрагента, довіреність тощо).
  2. Цінова пропозиція у довільній формі вартості послуг з демонтажу рекламних конструкцій розмірами: 6х3 (м), 3х12 (м), спеціальних конструкцій арочного типу у межах Одеської області.

Інформація приймається з 08 год 00 хв 07 грудня 2021 року до 17 год 00 хв 20 грудня 2021 року

Додаткові

(необов’язкові)

документи

1) Копії відповідних ліцензій, дозволів, інших документів, необхідних для виконання демонтажу рекламних засобів.

Адреса для подання інформації для участі у конкурсі

Департамент економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної адміністрації, м. Одеса, проспект Шевченка, 4.

Дата, час і місце початку проведення конкурсного відбору

22 грудня 2021 року о 10 год. 00 хв.

м. Одеса, проспект Шевченка, 4 (проведення конкурсного відбору шляхом розгляду поданих кандидатами документів піж час засідання конкурсної комісії)

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

ДМИТРЕНКО Олексій Сергійович тел. (048) 7189-527 odmytrenko@odessa.gov.ua

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь