Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Комендантом Болградського району призначено начальника Болградського РТЦК та СП – полковника Скоробогатько Сергія Олександровича

Дата: 27.06.2022 14:15
Кількість переглядів: 408

Комендантом Болградського району призначено начальника Болградського РТЦК та СП – полковника Скоробогатько Сергія Олександровича, згідно з розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації.

До призначення комендантом Болградського району Сергій Олександрович був начальником Ізмаїльського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.  З лютого по травень 2017 року  приймав участь у військових діях на сході України. Народився Сергій Скоробогатько 3 вересня 1986 року у м. Прага, згодом переїхав до м. Одеси.

Згідно визначених функціональних обов’язків, Комендант Болградського району, забезпечує неухильне виконання та  здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування, взаємодію та координацію дій сил і засобів військових підрозділів ЗС України та інших військових формувань, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування на території району. 

Крім того, Комендант району приймає участь в підготовці громадян, організації до  проведення заходів національного спротиву та сприяє створенню добровольчих формувань територіальних громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь