Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

ВАКЦИНАЦІЯ ЖИТЕЛІВ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 03.08.2022 15:51
Кількість переглядів: 222

В Болградському районі триває вакцинація проти COVID-19, яка проводиться на базі Арцизького, Болградського, Бородінського та Тарутинского центрів ПМСД.

Від початку кампанії станом на 01 серпня 2022 року в районі провакциновано – 53508 осіб, або 36,5% мешканців району.

Першу дозу отримали – 25635 осіб, другу дозу отримали – 24620 осіб, І-у бустерну дозу отримали – 3251 особи та ІІ-у бустерну дозу отримали – 2 особи. За тиждень з 25 по 31 липня 2022 року в Болградському районі провакциновано 81 особу.

Лідером з вакцинації населення є Болградський центр ПМСД, в якому зроблено 25607 щеплень. В Арцизькому центрі ПМСД зроблено 15734 щеплень. У Тарутинському центрі ПМСД – 11277 осіб. У Бородінському центрі ПМСД провакциновано – 890 осіб.

Всі бажаючі вакцинуватися від COVID-19 можуть записатися на щеплення через сімейного лікаря, зателефонувавши в реєстратуру пункту щеплення, в додатку «Дія». Із собою треба мати паспорт, ідентифікаційний код або декларацію з сімейним лікарем.

Нагадаємо, що з січня цього року в Україні усі люди віком від 18 років можуть отримати одне бустерне щеплення, якщо з часу отримання первинного курсу вакцинації пройшло щонайменше 6 місяців. Люди, які внаслідок важких хвороб мають імуносупресію (ослаблення імунітету з тієї або іншої причини), крім першої та другої бустерної дози, можуть отримати додаткову дозу вакцини через 28-90 днів після завершення первинного курсу вакцинації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь