Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ ЗАПУСТИЛО ОНЛАЙН ПЛАТФОРМУ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР, ЯКА ТЕПЕР ВІДКРИТА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ ДЛЯ ВСІХ УКРАЇНСЬКИХ АГРАРІЇВ!!!

Дата: 06.09.2022 11:48
Кількість переглядів: 178

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ ЗАПУСТИЛО ОНЛАЙН ПЛАТФОРМУ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР, ЯКА ТЕПЕР ВІДКРИТА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ ДЛЯ ВСІХ УКРАЇНСЬКИХ АГРАРІЇВ!!!

12 серпня Мінагрополітики за підтримки Євросоюзу запустило Державний аграрний реєстр або ДАР. ДАР — це платформа, де будь-який агровиробник може податися на доступні для них програми підтримки — як від держави, так і за кошти міжнародних організацій.

Система вже відрита для реєстрації на www.dar.gov.ua

Платформа ДАР докорінно змінює систему подання заявок та надання підтримки аграріям. Відтепер жодних паперів та інстанцій! Платформа сама повідомить про нові програми та можливості усіх зареєстрованих. Будь-який агровиробник може зареєструватися вже зараз та подати заявку на підтримку через власний електронний кабінет буквально у кілька кліків.

«Витративши лише кілька хвилин на реєстрацію в ДАР, аграрії зможуть у режимі реального часу отримати доступ до інформації про наявні програми державної підтримки та подати заявку на них онлайн з дому чи офісу. Під час реєстрації фермер також зможе перевірити в особистому електронному кабінеті дані про свою діяльність, земельні ділянки, тварин тощо. Для реєстрації фермеру потрібен лише електронний підпис. Система створена за підтримки ЄС з урахуванням найкращих європейських практик», – зазначив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.

Реєструйтеся на www.dar.gov.ua й відстежуйте інформацію про доступні програми підтримки у своєму електронному кабінеті. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь