Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Верховна Рада України ухвалила в другому читання та в цілому законопроєкт № 6482 про добровільний порядок взяття жінок на військовий облік.

Дата: 10.10.2022 11:18
Кількість переглядів: 130

Верховна Рада України ухвалила в другому читанні та в цілому законопроєкт № 6482 про добровільний порядок взяття жінок на військовий облік.

? Законопроєкт передбачає, що жінки, які мають спеціальність та/або професію, споріднену з відповідною військово-обліковою спеціальністю, визначеною в переліку, затвердженому Міністерство оборони України, та придатні до військової служби за станом здоров’я та віком, можуть бути взяті на військовий облік військовозобов'язаних ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ.

??Водночас виняток становлять жінки, які мають спеціальність та/або професію, споріднену з медичною діяльністю.

??Жінки, які придатні до проходження військової служби за станом здоров’я та віком і закінчили заклади професійної (професійно-технічної), фахової передвищої або вищої освіти та здобули медичну або фармацевтичну спеціальність, підлягатимуть обов’язковому взяттю на військовий облік.

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и текст «EWA ЧАТО ВЕРХОВНА РАДА УХВАЛИЛА ЗАКОНОПРОЕкт N°6482 П?? добровильний порядок взяття жиНок на в.йськовий обл.? ухвалении в цилому»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь