Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Одеситам та мешканцям Одеської області доступні всі публічні послуги онлайн порталу державних послуг Дія.

Дата: 17.10.2022 10:25
Кількість переглядів: 113

Одеситам та мешканцям Одеської області доступні всі публічні послуги онлайн порталу державних послуг Дія.

Зокрема, на рівні регіону отримання копій цифрових документів за допомогою електронних сервісів Дія.QR забезпечили вже більше 80% медичних закладів.

"Це означає, що тепер під час відвідування медичних закладів, які впровадили електронні сервіси шерингу цифрових копій документів з "Дії" можливо використовувати лише смартфон і не потрібно витрачати час та кошти на зайві папери. То ж використання "Дії" громадянами та підприємствами є трендом сучасності, що значно спрощує взаємодію та усуває зайву бюрократію при отриманні тих чи інших послуг, а особливо медичних, коли кожна секунда здатна врятувати чиєсь життя. Саме тому пріоритетом нашої діяльності є підключення усіх без виключення закладів охорони здоров’я регіону до зручних сервісів порталу "Дія", задля чого команда регіонального впровадження спільно з Міністерством цифрової трансформації України започаткували та у найближчому майбутньому продовжуватимуть серію вебінарів щодо можливостей та переваг вебпорталу "Дія" для різних сфер та напрямків життєдіяльності суспільства» - зазначив заступник начальника Одеської обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку Костянтин ГОЙ.

Більше інформації та відео вебінару доступні за посиланням https://drive.google.com/.../1gAELnB3fwQxeaGJBVOtljL.../view

Нагадаємо, шо наразі Дія надає можливість поділитися такими документами як ID – картка, закордонний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер, свідоцтво про народження, довідка переселенця, COVID- сертифікати (зелений та жовтий), e-документ, пенсійне посвідчення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь