Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Надавачам житлово-комунальних послуг! Важливо.

Дата: 16.12.2022 09:53
Кількість переглядів: 69

НАДАВАЧАМ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ! ВАЖЛИВО

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» обмін інформацією між надавачами житлово-комунальних послуг та органами Пенсійного фонду України здійснюється в електронній формі через кабінети надавачів послуг на вебпорталі Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua). Надавачі послуг на запит Пенсійного фонду України в 5-ти денний термін після отримання запиту повинні надати необхідні для призначення субсидій та пільг відомості.

Для реєстрації на вебпорталі та отримання доступу до кабінету надавача послуг необхідно ТЕРМІНОВО надати на електронну адресу Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області 20987385@ukr.net або i.cherniavska@od.pfu.gov.ua Кваліфіковані сертифікати електронного цифрового підпису відповідальної особи за здійснення інформаційного обміну. Телефони для довідок: (048)7251998, 0509567831, 0506171025, 0509382798.

Запрошуємо усіх надавачів (виконавців) житлово-комунальних послуг, у тому числі управителів багатоквартирних будинків, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків до співпраці.

Головне управління ПФУ в Одеській області

Возможно, это изображение один или несколько человек и текст

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь