Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

300 днів, які вразили увесь світ. Ми вистояли й продовжуємо боротися

Дата: 21.12.2022 14:31
Кількість переглядів: 98

300 ДНІВ, ЯКІ ВРАЗИЛИ УВЕСЬ СВІТ. МИ ВИСТОЯЛИ Й ПРОДОВЖУЄМО БОРОТИСЯ

300 днів, які вразили увесь світ. Ми вистояли й продовжуємо боротися. Про це в ефірі єдиного телемарафону новин заявила Віце-прем'єр-міністр - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

«300 днів боротьби з країною-терористом. Це вразило весь світ. Ми вистояли й продовжуємо боротися. Українська армія поступово звільняє наші населені пункти. На деокупованих територіях відбувається реінтеграція. Продовжується розмінування, відновлюються системи життєзабезпечення, соціальні послуги, медицина. Місцеві органи влади повертаються до звичного режиму роботи», – повідомила вона.

Посадовець зазначила, що найбільший тягар наразі лягає на плечі розміновувачів та енергетиків, які працюють не покладаючи рук. І додала, що найбільш замінованою агресором виявилася Херсонщина. Ворог свідомо мститься мирному населенню обласного центру за спротив, продовжуючи обстріли цивільної інфраструктури та будинків мирних мешканців.

«І у прифронтових районах, і в інших регіонах, включно зі столицею, ми всі страждаємо без світла, води, тепла й зв’язку. Але чітко розуміємо нашу мету – визволення всіх українських територій від ворога, щасливе та спокійне майбутнє наших дітей. І ми цієї мети обов’язково досягнемо!» – резюмувала Ірина Верещук.

Возможно, это изображение текст

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь