Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Фундація Олени Зеленської передає 38000 ноутбуків українським вчителям з найбільш постраждалих від війни громад в рамках проєкту Digital equity for Ukraine, ініційованого глобальною бізнес-коаліцією для освіти

Дата: 16.01.2023 11:47
Кількість переглядів: 115

ФУНДАЦІЯ ОЛЕНИ ЗЕЛЕНСЬКОЇ ПЕРЕДАЄ 38 000 НОУТБУКІВ УКРАЇНСЬКИМ ВЧИТЕЛЯМ З НАЙБІЛЬШ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД ВІЙНИ ГРОМАД В РАМКАХ ПРОЄКТУ DIGITAL EQUITY FOR UKRAINE, ІНІЦІЙОВАНОГО ГЛОБАЛЬНОЮ БІЗНЕС-КОАЛІЦІЄЮ ДЛЯ ОСВІТИ

✅ Майже 17 000 викладачів в Луганській, Донецькій, Херсонській, Дніпропетровській, Чернігівській, Київській та Житомирській областях вже отримали гаджети.

✅ Тільки нещодавно чергову партію з 7 490 ноутбуків доставили педагогам з Житомирської, Донецької та Дніпропетровської областей.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну багато освітян були змушені покинути рідні міста, не маючи можливості навіть забрати особисті речі. Особливо складна ситуація у південно-східних регіонах: там 4065 шкіл, де навчаються близько 1,5 мільйона учнів, були змушені організувати повністю дистанційне навчання. Саме тому так важливо забезпечувати вчителів, які надають знання мільйонам дітей, технікою.

Однією з тих, хто отримав допомогу від Фундації Олени Зеленської, стала вчителька української мови та літератури Тамара Уманська. Вперше вона евакуювалась з рідного Луганська у 2014 році. А у березні 2022 жінці довелось покинути місто Кремінна. Сьогодні вона живе в Одесі та завдяки допомозі Фундації Олени Зеленської має можливість проводити уроки дистанційно.

Мета проєкту Digital Equity for Ukraine — забезпечити українських вчителів гаджетами, аби покращити освітній процес. Донорами виступають HP Inc. та Microsoft Inc. – вони надають техніку та програмне забезпечення. Постачання ноутбуків до вчителів забезпечують GBC-Education, Ukraine House Foundation у Вашингтоні та Посольство України у Сполучених Штатах Америки.

Фундація Олени Зеленської залучає іноземні інвестиції у відновлення та покращення життя українців. Охорона здоров’я, гуманітарна допомога та освіта – це три ключові напрямки роботи Фундації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь