Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

З 1 лютого додаткову грошову винагороду військовослужбовцям нараховуватимуть по-новому. Про зміну підходу до її нарахування повідомили в Міністерстві оборони.

Дата: 06.02.2023 10:23
Кількість переглядів: 87

З 1 лютого додаткову грошову винагороду військовослужбовцям нараховуватимуть по-новому. Про зміну підходу до її нарахування повідомили в Міністерстві оборони.

☝Йдеться про виплати 30 тис. та 100 тис. грн, запроваджені постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 року № 168.

✔Як зазначають у відомстві, зміна підходу до нарахування винагороди пов'язані з необхідністю диференціації її розміру, адже він є фіксованим і однакові виплати отримують як ті, хто знаходиться в тилу, так і ті, хто бере безпосередню участь у бойових діях.

❗Зміни торкнуться: військовослужбовців та співробітників системи МВС, які перебувають поза зоною бойових дій у різних регіонах України, строковиків і курсантів ВВНЗ, офіцерів управлінь і штабів, а також деяких інших категорій.

🙅При цьому зміни не стосуватимуться винагород військових, які беруть безпосередню участь у бойових діях, а також сімей полонених та зниклих безвісти. За ними виплати зберігаються.

👉Водночас з 1 лютого збільшать розміри щомісячного основного грошового забезпечення військових. Деталі читайте на Соціальній інформаційній платформі: https://cutt.ly/G9Vbsgn

#соціалка #пенсійнийкурєр #зарплативійськових

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь