Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

За інформацією міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, на сьогодні до "Гвардії наступу" через сайт і ЦНАП та за телефоном "гарячої лінії" подали заявки більше 30 тисяч громадян

Дата: 23.02.2023 09:58
Кількість переглядів: 91

За інформацією міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, на сьогодні до «Гвардії наступу» через сайт і ЦНАП та за телефоном «гарячої лінії» подали заявки більше 30 тисяч громадян.

«Ми сьогодні маємо велику кількість патріотично налаштованих людей, які зі зброєю в руках готові захищати країну. Середній вік кандидатів — 33 роки, найстаршому — 69 років. Хлопці 18-22 років, які намагаються вступити в бригади — викликають захоплення. У нас уже зареєструвалося 600 дівчат, вони зможуть працювати і в медичних, і в логістичних підрозділах, і розвідувальних бригадах», — повідомляє міністр.

Нагадаємо. У штурмові бригади «Гвардія наступу» можуть вступати ті, хто хоче звільняти тимчасово окуповані території.

Штурмові бригади, до яких можуть вступати добровольці, націлені саме на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.

Людина яка хоче приєднатися до «Гвардії наступу» може подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, які комплектуються. Можна обрати бригаду, в якій хоче служити людина, чи це бригада Нацполіції «Лють», чи бригади Держприкордонслужби «Сталевий кордон» чи шість бригад Нацгвардії.

☎️Хто хоче інший варіант — є телефон гарячої лінії 0800 100020 на якій можна проконсультуватися та отримати інформацію, куди прийти. 🏢Або ж подати анкету через Центри надання адміністративних послуг, перелік ЦНАПів також представлений на сайті Одеської ОВА. https://oda.od.gov.ua/v-ukrayini-startuvala-naczionalna...

📲Записатися можна онлайн, заповнивши анкету і протягом години передзвонить оператор і проконсультує, у який рекрутинговий пункт прийти.

🏢Адреси цих пунктів є на сайті, https://oda.od.gov.ua/v-ukrayini-startuvala-naczionalna... кожен доброволець може прийти в найближчий такий пункт. Також кандидат має пройти військово-лікарську комісію, здати психологічний та фізичний тест. Після успішного проходження він зараховується в ту бригаду, яку він вибрав.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь