Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Увага!!! В Україну завезено небезпечні морепродукти

Дата: 10.03.2023 11:29
Кількість переглядів: 52

УВАГА! В УКРАЇНУ ЗАВЕЗЕНО НЕБЕЗПЕЧНІ МОРЕПРОДУКТИ

З метою недопущення до обігу непридатних і небезпечних харчових продуктів просимо повідомити операторів ринку, які здійснюють господарську діяльність у сфері обігу харчових продуктів щодо інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASSF) №2023.1192, стосовно виявлення перевищення допустимого рівня Кадмію у замороженому міксі морепродуктів (виробник: Zejiand Zhoufu food Co. LTD, China), що експортувались з Литовської Республіки (виробник: UAB «Plunges kooperatine prekyba», Lithuania) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЧУНАИ- Україна», вул. Солом ’ямська, З, офіс 6, м. Київ, 03110).

Про це повідомляє Болградське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області с посиланням на Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, на яку надійшла інформація від системи швидкого оповіщення, щодо харчових продуктів та кормів (RASFF).

«У разі виявлення невідповідності, необхідно повідомити Болградське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області», - закликає Сергій Атмажов, начальник Болградського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Фото демонстраційне

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь