Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Парламент підтримав у цілому законопроєкт №8378 "Про внесення змін до статті 51 закону України "Про повну загальну середню освіту"

Дата: 18.04.2023 11:52
Кількість переглядів: 86

ПАРЛАМЕНТ ПІДТРИМАВ У ЦІЛОМУ ЗАКОНОПРОЕКТ №8378 «ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО СТАТТІ 51 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ПОВНУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ»

🔹Відповідно до Закону, набуття умінь і навичок надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу має стати обов’язковою частиною підвищення кваліфікації вчителів.

🔹Документ передбачає, що в умовах війни кожен вчитель має володіти інформацією про психологічні травми та техніки допомоги, а також вміти надати дітям психологічну підтримку.

🔹 Загальна кількість академічних годин для підвищення кваліфікації педагогічного працівника протягом 5 років, яка оплачується за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, не може бути меншою за 150 годин.

🔹Документом встановлюється, що не менше 10% від цього часу будуть присвячені темам надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу.

Освітній Центр Верховної Ради України

Нет описания фото.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь