Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Відеофіксація та Е-протокол - техогляд в Україні запраціює по-новому

Дата: 25.05.2023 11:10
Кількість переглядів: 47

ВІДЕОФІКСАЦІЯ ТА Е-ПРОТОКОЛ – ТЕХОГЛЯД В УКРАЇНІ ЗАПРАЦЮЄ ПО-НОВОМУ

Починаючи з червня 2023 року в Україні будуть масштабні зміни, які пов’язані, як з отриманням прав, так і з низкою процедур пов’язаних з автомобілями. Серед іншого зміни також торкнуться і техогляду автомобілів. Про відповідні нововведення розповіли на сторінці МВС у Facebook.

Основні пропозиції включають:

• Впровадження електронного протоколу для результатів обов'язкового технічного контролю, з можливістю друку паперової копії при необхідності.

• Впровадження відеофіксації процесу обов'язкового технічного контролю, замість фотофіксації, що зменшує ризик корупції. Відеоматеріали будуть доступні для органів влади, місцевого самоврядування та фізичних та юридичних осіб за відповідними зверненнями.

• Імплементація вимог щодо перевірки технічного стану транспортних засобів, які встановлені Директивою 2014/45/ЄС від 3 квітня 2014 року.

• Визначення виключного переліку правових підстав для відмови у проходженні обов'язкового технічного контролю.

“Ці зміни спрямовані на поліпшення процедури обов'язкового технічного контролю транспортних засобів та підвищення безпеки дорожнього руху”, — зазначив заступник Міністра МВС України Богдан Драпятий.

Возможно, это изображение текст «зараз переврка технчного стану комерцйного, пасажирського та вантажного транспортних засобв працвник органзаци робить самостйно фото паперовий бланк протоколу замовлення виробництва забезпечення через гсц MBC бланками витрати логстику *финансове навантаження на суб EKTİB можливсть пдробки неможливо встановити факт використання обладнання п»д переврки *подробка фотографий буде червень 2023 встановлени вдеокамери виданих протоколв: 2021 pik 821 301 2022 pik 667 923 е-протокол .внесення нформаци реестр MBC унеможливлення пдробки протоколу WINE унеможливлення проведення фиктивного технчного контролю»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь