Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Триває підготовка об'єктів електроенергетики до зими

Дата: 24.07.2023 16:27
Кількість переглядів: 33

ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ОБ’ЄКТІВ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ ДО ЗИМИ

Держенергонагляд узагальнив дані моніторингів виконання операторами систем розподілу (ОСР) планових ремонтних робіт у I півріччі 2023 року. Йдеться про ремонт електрообладнання різної напруги та повітряних ліній (ПЛ), вжиття протиаварійних заходів з підготовки до роботи в умовах надзвичайних ситуацій та під час прийдешнього осінньо-зимового періоду.

Так, за інформацією від ОСР, від початку року вже відремонтовано близько 11 тис. км ПЛ 0,4-20 кВ та понад 3,5 тис. км ПЛ 35-150 кВ. Також здійснено ремонт низки підстанцій, трансформаторних підстанцій та електрообладнання, а також розчищено більш як 21,3 тис. км трас ПЛ всіх класів напруги.

Держенергонагляд наголошує, що виконання запланованих обсягів ремонтних робіт до початку осінньо-зимового періоду дозволить підвищити надійність та безпечність електропостачання споживачам в холодну пору року, а також зменшити кількість технологічних порушень в електромережах.

Довідково

Програма забезпечення надійності роботи електричних мереж у 2023 році затверджена наказом Міненерго від 17.04.2023 № 138 «Про роботу електричних мереж у 2023 році».

Возможно, это изображение текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь