Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Результат роботи слідчих поліції - обвинувальний вирок суду двом жителям Болградського району за незаконне заволодіння транспортним засобом

Дата: 14.08.2023 11:03
Кількість переглядів: 33

РЕЗУЛЬТАТ РОБОТИ СЛІДЧИХ ПОЛІЦІЇ – ОБВИНУВАЛЬНИЙ ВИРОК СУДУ ДВОМ ЖИТЕЛЯМ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ЗА НЕЗАКОННЕ ЗАВОЛОДІННЯ ТРАНСПОРТНИМ ЗАСОБОМ

25-річний правопорушник, який на момент скоєння злочину відбував умовне покарання за крадіжку, проведе в місцях позбавлення волі більше п’яти років. А його на рік старший спільник отримав покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим строком.

Нагадаємо: злочин був скоєний товаришами у червні в селі Спаське Татарбунарської ОТГ. Поліцейські впродовж декількох днів викрили зловмисників і встановили, що чоловіки 25-ти та 26-ти років приїжджали у Білгород-Дністровський район до родичів одного з них, вжили спиртні напої і пішли в комендантську годину гуляти селом. Вони проникли до маєтку 71-річного містянина, зірвали замок з гаражного приміщення та викотили з нього на дорогу автомобіль «ВАЗ». Не маючи ключів, правопорушники завели легковик, з’єднавши кабелі запалення, і поїхали з села. Втім, рухаючись по ґрунтовій дорозі, транспортний засіб застряг у болоті. Не зумівши витягти його, чоловіки втекли ні з чим.

«Правоохоронці повернули потерпілому його автомобіль, а фігурантам під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, з проникненням у приміщення, зокрема повторно. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України», - зазначив начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Віктор Дудка.

Розглянувши матеріали кримінального провадження та дослідивши докази, надані поліцейськими, суд визнав обвинувачених винними і призначив молодшому за віком чоловіку п’ять років та один місяць позбавлення волі, а старшому – п’ять років позбавлення волі з іспитовим строком у два роки.

Возможно, это изображение текст

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь