Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Державна служба України з питань праці

Дата: 11.09.2023 09:54
Кількість переглядів: 54

Державна служба України з питань праці

Трудове законодавство легко і зрозуміло: Держпраці розповідає про нього у цікавих анімаціях 1 вересня розпочався новий навчальний рік. Саме в цей день Держпраці розпочала новий проект, спрямований на підвищення обізнаності громадян у сфері трудових відносин. Проект є складовою частиною інформаційної кампанії “Виходь на світло!” і передбачає створення та поширення анімаційних роликів, які у доступній і цікавій
формі розповідають про основні права та обов’язки працівників і роботодавців, а також про вимоги трудового законодавства.

Анімаційні ролики Держпраці можна переглянути на офіційному сайті служби, а також на її сторінках у соціальних мережах. Ролики мають невелику тривалість (від 30 секунд до 2 хвилин) і охоплюють такі теми як оформлення трудових відносин, дистанційна робота, дитяча праця, пільги і гарантії для працівників тощо. Метою проекту є формування культури поваги до прав людини у сфері праці. Знання вимог законодавства про працю – це запорука поваги до створення гідних умов праці на кожному робочому місці.

Держпраці закликає всіх, кому цікаво законодавство про працю, ознайомитися з анімаційними роликами та поширювати їх серед своїх друзів, колег, партнерів.
Ютуб https://cutt.ly/wwkJjzB6
Вебсайт https://dsp.gov.ua
Інформпортал https://pratsia.in.ua
Фейсбук https://cutt.ly/IwkJk232

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь