Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

До уваги сільгосптоваровиробників Одеської області!

Дата: 09.01.2024 09:34
Кількість переглядів: 44

🛑 Другий рік поспіль в Україні тривають воєнні дії, які суттєво впливають на соціально-економічний стан країни та можливість суб’єктів господарювання різних форм власності виконувати зобов’язання, передбачені умовами договору (контракту, угоди тощо), обов'язків згідно із законодавчими й іншими нормативними актами (ч. 2 ст. 141 Закону № 671/97).

‼️28 лютого 2022 року Торгово-промислова палата України повідомила, що на підставі ст. ст. 14, 14-1 Закону України «Про торгово-промислові палати в Україні» від 02.12.1997 № 671/97-ВР та інших документів вона засвідчує форс-мажорні обставини (обставини непереборної сили) – військову агресію російської федерації проти України, що стало підставою для введення воєнного стану із 05:30 ранку 24.02.2022 строком на 30 діб відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні». Для засвідчення форс-мажорних обставин ТПП підтверджує, що зазначені обставини з 24.02.2022 до їх офіційного закінчення є надзвичайними, невідворотними та об’єктивними обставинами для суб’єктів господарської діяльності.

⚠️ Як результат, війна вже змушує суб’єктів господарювання переглядати договірні відносини та безпосередньо положення про форс-мажор або обставини непереборної сили.

📣 Враховуючи вищезазначене, Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОДА інформує підприємства, що є платниками єдиного податку четвертої групи із часткою 75% сільськогосподарського виробництва та 25% - іншої діяльності, про можливості недопущення ризиків втрати даної форми спрощеного оподаткування.

✅ Для уточнення інформації, просимо звертатися до Департаменту за телефоном +380677208258 Віталій Власенко – начальник Управління з питань розвитку аграрного виробництва та переробної промисловості.

Возможно, это изображение комбайн и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь