Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Робоча зустріч з роботодавцем

Дата: 20.02.2024 11:06
Кількість переглядів: 45

Однією із форм співпраці центру зайнятості та роботодавця є безпосереднє відвідування роботодавця. Нещодавно відбулася робоча зустріч начальника Арцизького відділу Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості Парасковії КУТИРЬОВОЇ з начальником відділу житлово-комунального господарства та капітальних інвестицій Павлівської сільської ради Євгеном Бордіяном .

Під час зустрічі обговорили питання проведення суспільно корисних робіт з числа зареєстрованих безробітних Арцизького відділу Болградської філії на території Павлівської сільської ради. Також обговорили компенсації роботодавцю витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, до 50% витрат на оплату праці ветерана чи ветеранки протягом пів року, на облаштування робочого місця для людини з І та ІІ групою інвалідності.

Ключовим напрямом взаємодії з роботодавцем є забезпечення якісного підбору персоналу на його замовлення. Тож, сторони узгодили план дій у питанні оперативного укомплектування вакантних посад.

Наостанок сторони домовилися продовжувати активний розвиток двостороннього співробітництва для досягнення позитивних результатів.

За інформацією Арцизького відділу Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь