Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

У Криничненській громаді пройшли громадські слухання!

Дата: 28.03.2024 12:09
Кількість переглядів: 32

До Криничненського сільського голови Степана Велікова звернулись мешканці громади з проханням про прокладання тротуарної доріжки.

Були написані дві заяви:

1. Від мешканців села Криничне, які просять прокласти доріжку вздовж центральної дороги – проїжджої частини, яка прокладається від вулиць: Болградська, Бессарабська, Городня, Лугова.

2. Від мешканців села Новоозерне, які просять прокласти тротуарну доріжку від вулиці Зелена до зупинки громадського транспорту.

Зі слів заявників ці ділянки дороги є відкритими та небезпечними для пішоходів, які ідуть кожного дня на роботу, навчання та до дитячого садка. Після опадів проблема ускладнюється тим, що немає доріжки для пересування, тим самим ускладнює проїзд для водіїв та унеможливлює рух узбіччям пішоходів.

20 березня в актовій залі ліцею Криничненської сільської ради відбулись громадські слухання, на яких було вирішено внести до порядку денного наступної сесії питання щодо прокладання доріжок.

Разом до перемоги!

АКТ про проведення перевірки комісією з благоустрою населених пунктів Криничненської сільської територіальної громади Болградського району Одеської області на огляд проїжджої частини дороги, що прокладається від вулиць Болградська, Бессарабська, Городня, Лугова до вул. Інзовська

АКТ про проведення перевірки комісією з благоустрою населених пунктів Криничненської сільської територіальної громади Белградського району Одеської області на огляд узбіччя дороги, що прокладається від вулиці Зелена до зупинки громадського транспорту в селі Новоозерне

Заява, від мешканців вулиць Болградська, Бессарабська, Городня та Лугова

Заява від мешканців села Новоозерне

Розпорядження про проведення громадських слухань

РЕЗОЛЮЦІЯ громадських слухань щодо розгляду заяви мешканців села Криничне та села Новоозерне Криничненської об’єднаної територіальної громади

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь