Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
31 Січня, 2024 р., 11:20
В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАТВЕРДЖЕНА СТРАТЕГІЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ТА ЗМЕНШЕННЯ ВЖИВАННЯ ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ
31 Січня, 2024 р., 11:18
Часто люди намагаються стримати сльози, бо вважають їх ознакою слабкості. Однак наука доводить зворотнє. Плач може бути корисним. І от чому
31 Січня, 2024 р., 11:17
27 січня закінчилися шість місяців, відведених місцевим радам на те, щоб викорінити всі російські імперські наративи в назвах географічних об’єктів, вулиць, парків тощо, як передбачає Закон України №3005 «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії»: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3005-20#Text
31 Січня, 2024 р., 11:16
Пенсія по інвалідності призначається особам, яким установлено інвалідність. Залежно від ступеня втрати працездатності визначено три групи інвалідності.
31 Січня, 2024 р., 11:13
Захід буде присвячений обговоренню питання реінтеграції ветеранів та ветеранок у робоче середовище, а також обміну найкращими практиками, що засновані на професійному досвіді та стандартах.
30 Січня, 2024 р., 12:52
Усунення бар’єрів – це завдання, яке стосується всіх членів суспільства, бо це не про полегшення життя окремих груп, а про загальний соціальний та економічний розвиток кожної громади в країні.
30 Січня, 2024 р., 12:49
«Як діяти, якщо ви 3-4 дні погано спите? По-перше, не хапатися за голову і не думати, що все пропало. Це нормальна фізіологічна реакція на світ, у якому ми зараз живемо. По-друге, налагодити режим сну та бадьорості. Звісно, коли о третій ночі починає гудіти тривога, це не дуже вдається. Але до цього моменту теж є час відпочити, якщо засинати хоча б до півночі. І намагайтеся лягати спати в один і той самий час. Так, є жайворонки, є сови, люди різні, але нашим хронобіологічним механізмам дуже важко підлаштовуватися, коли сьогодні ви засинаєте о 22:00, а завтра о 2:00. Ось цього треба уникати», – зазначила у прямому ефірі на сторінці ГО Безбар’єрність та Координаційний центр КМУ / Mental Health UA Маріанна Маркова, докторка медичних наук, професорка, завідувачка кафедри сексології, психотерапії та медичної психології Харківського національного медичного університету.
30 Січня, 2024 р., 12:44
Залучені кошти будуть направлені на лікування та реабілітацію морських піхотинців, розвиток та функціонування програми з фізичної та психологічної реабілітації, якої потребують українські захисники внаслідок поранень та перебування в полоні, а також на просвітницьку роботу, задля поширення інформації про мужність та звитяги наших героїв.
30 Січня, 2024 р., 12:42
26 січня Уряд прийняв Постанову, яка розширює можливості призначення допомогти малозабезпеченим, щоб ті родини, які опинились у ризику бідності, могли активніше нею користуватися.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь