Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
01 Вересня, 2022 р., 12:32
ДО 1 ЖОВТНЯ ТРИВАЄ ПРИЙОМ ПОВТОРНИХ ЗАЯВОК НА ВИПЛАТИ ВІД ВПО!
31 Серпня, 2022 р., 11:18
Третій навчальний відеоролик, у якому один із найвідоміших українських песиків - Патрон - розповість діткам, як уберегтися від мін і снарядів, що не здетонували.
31 Серпня, 2022 р., 11:12
Усі люди старші 18 років мають отримати базовий курс імунізації двома дозами вакцини від COVID-19 (зараз в Україні наявні Comirnaty/Pfizer-BioNTech та CoronaVac/Sinovac Biotech) або ж однією дозою вакцини Janssen (Jcovden).Бустерне щеплення можуть зробити усі люди старші 18 років, які отримали базовий курс вакцинації понад 6 місяців тому. Також в Україні дозволили введення другої бустерної дози вакцини проти COVID-19 через щонайменше 4 місяці після першої усім людям віком від 60 років, а також людям 18-59 років із хронічними хворобами.
31 Серпня, 2022 р., 11:09
Офіс Президента України за підтримки проекту Ради Європи «Подальший розвиток соціальних прав людини в Україні» підготував інформацію щодо виплат і гарантій для постраждалих під час виконання службових, трудових, професійних обов’язків та членів їхніх сімей, інших постраждалих.
31 Серпня, 2022 р., 11:07
Україна повертає своє і буде повертати – Харківщину, Луганщину, Донеччину, Запоріжжя, Херсонщину, Крим і обов’язково – усю нашу акваторію Чорного й Азовського морів, від Зміїного до Керченської протоки. Це буде. Це наше. І так само, як це розуміє наше суспільство, я хочу, щоб це розуміли й окупанти. Не буде їм місця на українській землі. Хтось хоче знати, які в нас плани? Ви не почуєте конкретики від жодної справді відповідальної особи. Бо це війна. І так – на війні. Але окупанти мають знати: ми гнатимемо їх до кордону. До нашого кордону, лінія якого не змінювалася.
29 Серпня, 2022 р., 09:56
Перевірка школи та дитячого садка до роботи!  25  серпня відбулась перевірка  закладів освіти щодо готовності  до роботи в новому навчальному році. До складу комісії увійшли представники Болградського районного управління Державної служби та представники Болградського  РУ ГУ ДСНС ,також за участю Криничненської сільської ради, голова комісії – Криничненський сільський голова –Веліков С.Л. Цього року одним із пріоритетних питань для повноцінної роботи навчального закладу є наявність укриттів, де наразі ведуться ремонтні роботи працівниками благоустрою , технічним персоналом школи та персоналом дитячого садка . За висновком комісії: Кринчиненський ліцей  та Криничненський  ЗДО дитячий садок «Золота рибка» готові до нового навчального року 2022-2023рр. Наразі заклади освіти планують вести освітню діяльність у форматі оф-лайн. За кошти місцевого бюджету Криничненської сільської ради було закуплено біотуалети, установлені металеві двері на укриття,установлені камери відеоспостереження, тривожні кнопки (виклик поліції), таблички (укриття), встановлено доступ до  інтернету в укриттях та проведені роботи з водопостачання до харчоблоку та до об’єктів цивільного захисту.
23 Серпня, 2022 р., 16:31
З Днем Державного прапора України!  Державний Прапор – це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом усіх років незалежної України. Зі святом всіх вас, нехай в  кожній родині нашої незалежної України буде мир.  Перемоги, щастя, здоров’я і віри в краще майбутнє нашої держави!!! Слава Україні!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь