Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
12 Травня, 2022 р., 09:14
07.05.2022 року Кабінет Міністрів України  ухвалив постанову № 540 “Деякі питання виплати у 2022 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань” відповідно до якої майже мільйон ветеранів та жертв нацистських переслідувань отримають щорічну разову грошову допомогу.
05 Травня, 2022 р., 09:29
З 11 по 17 квітня 2022 року за дорученням Болградської районної військової адміністрації в усіх громадах району проведено тематичні заходи на тему: «Буча – точка неповернення… не забудемо, не пробачимо».
04 Травня, 2022 р., 11:02
Криничненська сільська рада Болградського району Одеської області на виконання доручення Одеського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю та Мінсоцполітики та Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю інформує про збір потреби щодо надання адресної гуманітарної допомоги особам з інвалідністю, регіональним переселенцям та біженцям-особам з інвалідністю, які тимчасово переселилися в Одеську область.
27 Квітня, 2022 р., 09:56
Про підтримку інформаційної кампанії за макетами, розробленими активістами міжнародного руху за деокупацію Криму та солідарність з кримськотатарським народом
22 Квітня, 2022 р., 14:56
22 Квітня, 2022 р., 14:14
Безоплатна правова допомога в умовах воєнного стану
22 Квітня, 2022 р., 14:11
За дорученням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченко щодо проведення роботи з заборони трансляції російських телеканалів на території Болградського району, голова Болградської РВА Геннадій Бамбура спільно з головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим провели робочу нараду з головами ОТГ, провайдерами кабельного телебачення району, власниками об’єктів торгівлі електронною технікою та представником структурного підрозділу Одеського радіотелевізійного передавального центру "Радіорелейна станція м. Болград".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь