Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
06 Грудня, 2021 р., 09:46
Не забудьте отримати свою 2-гу дозу захисту від COVID-19! Адже повний курс імунізації вакцинами, які доступні в Україні, передбачає отримання двох доз. Введення лише однієї дози вакцини не дає повноцінного захисту від тяжкого перебігу COVID-19, госпіталізації чи смерті.
06 Грудня, 2021 р., 09:44
В рамках програми "Велике Будівництво" проведено капітальний ремонт оглядових трибун та підтрибунних приміщень стадіону ДЮСШ в місті Білгород-Дністровський Одеської області.
06 Грудня, 2021 р., 09:39
В селищі Таїрове Одеської області, в рамках Програми Президента «Велике Будівництво», тривають роботи з будівництва дитячого садка, який розрахований на 90 місць. В закладі планується створити ясельну групу на 15 дітей, інклюзивну на 15 дітей і три групи по 20 дітей. У садочку буде розміщено басейн, медичний кабінет, музична та фізкультурна зали, а також ігротека. Кошторисна вартість – 38,1 млн гривень.
06 Грудня, 2021 р., 09:37
Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні, а також з її допомогою вже створено додатково близько 200 тисяч робочих місць.
06 Грудня, 2021 р., 09:33
«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» НА ОДЕЩИНІ В ДІЇ: ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З БУДІВНИЦТВА НОВОЇ ДОРОГИ ДО ОДЕСЬКОГО МОРСЬКОГО ПОРТУ
06 Грудня, 2021 р., 09:31
В рамках програми Президента України Володимир Зеленського «Велике будівництво» триває будівництво нової дороги до Одеського морського порту.
06 Грудня, 2021 р., 09:29
В АВАНГАРДІ, В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА “ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО”, ТРИВАЄ БУДІВНИЦТВО ШКОЛИ НА 240 МІСЦЬ. 
06 Грудня, 2021 р., 09:25
Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні. В пріоритеті, «Великого Будівництва», звичайно сфера освіти. Приклад тому, будівництво сучасних освітніх закладів в районах Одеської області. Адже комфортні та доступні умови для шкільного навчання та виховання найменших мешканців громад – в пріоритеті керівництва області!
01 Грудня, 2021 р., 12:47
Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький ознайомився з ходом будівельно-монтажних робіт на одному з об’єктів «Великого Будівництва» – «Одеській обласній школі вищої спортивної майстерності «Олімпієць».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь