Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
09 Листопада, 2021 р., 11:49
В рамках програми Президента «Велике Будівництво», в селі Надлиманське, триває капітальний ремонт сільського будинку культури: ремонтуються внутрішні приміщення з частковим переплануванням; проводиться зовнішнє оздоблення фасаду з утепленням; облаштовані пандуси; встановлені оновлені водостічна система і блискавкозахист; відновлюються системи інженерного забезпечення та проводиться благоустрій території з встановленням огорожі.
09 Листопада, 2021 р., 11:45
В Одеській області реалізується Програма Президента України «Велике будівництво», яка полягає у масштабній розбудові якісної інфраструктури України. Це – школи та дитячі садочки, центри екстреної медичної допомоги та спортивні об’єкти, мости і дороги державного і місцевого значення.
09 Листопада, 2021 р., 11:40
 В понеділок, відбувся щоденний плановий брифінг І-го заступника голови Одеської ОДА Бориса Волошенкова.
09 Листопада, 2021 р., 11:36
В рамках програми Президента «Велике Будівництво», розпочато капітальний ремонт ділянки дороги Н-33 Одеса – Білгород – Дністровський – Монаші/М-15/ у селищі міського типу Овідіополь.
09 Листопада, 2021 р., 11:26
В селищі Таїрове Одеської області, в рамках Програми Президента «Велике Будівництво», тривають роботи з будівництва дитячого садка, який розрахований на 90 місць. В закладі планується створити ясельну групу на 15 дітей, інклюзивну на 15 дітей і три групи по 20 дітей. У садочку буде розміщено басейн, медичний кабінет, музична та фізкультурна зали, а також ігротека. Кошторисна вартість – 38,1 млн гривень.
09 Листопада, 2021 р., 09:16
#bezbariernist, #безбарєрність #barrierfree, #бізнесбезбарєрів, #історіїякінадихають
08 Листопада, 2021 р., 16:44
На виконання пункту 5 доручення Прем’єр-міністра України від 12.10.2021 № 47166/0/1-21 за результатами селекторної наради, проведеної під головуванням Президента України 11.10.2021, (далі - Доручення) щодо механізму інформування про необхідність наявності та перевірки наявності у пасажирів документів, які підтверджують отримання принаймні одного щеплення проти COVID-19, або негативного результату тестування методом полімеразної ланцюгової реакції чи експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, або довідки щодо перенесеної коронавірусної хвороби у термін не більше 6 місяців, під час продажу квитків на перевезення, посадки пасажира у транспортний засіб та під час руху транспортного засобу на авіаційному, залізничному, автобусному і маршрутному транспорті міжміського сполучення, та на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 12 жовтня 2021 року № 47506/0/1-21 за результатами наради, проведеної під головуванням Прем?єр-міністра України Шмигаля Д.А. 11 жовтня 2021 року щодо впровадження алгоритмів дій з перевірки дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для відповідного рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, та порядку інформування громадян суб’єктами господарювання сфери громадського транспорту про застосування під час провадження ними дяльності, зокрема, міжрегіональних перевезень,обмежувальних протиепідемічних заходів, визначених Постановою, повідомляємо.
08 Листопада, 2021 р., 16:39
Молодь має можливість приєднатися до програми “Мріємо та діємо” вже тут!!!!
08 Листопада, 2021 р., 15:59
Брифінг голови Болградської райдержадміністрації - Геннадія Бамбура 
08 Листопада, 2021 р., 10:31
Міністерство охорони здоров'я України спільно з міжнародними партнерами UNICEF та  USAID реалізовує загальнонаціональну інформаційну компанію "Щеплення - суперсила від хвороб" із популяризації рутинної вакцинації дітей та дорослих. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь