Криничненська територіальна громада

Болградського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
29 Липня, 2021 р., 14:52
29.07.2021 року, час 10:17 було оголошено конкурс на посаду директора Криничненського ЗЗСО відкритим. Конкурсний відбір розпочав один кандидат - Меньшеніна Віра Олександрівна. Конкурс був проведений в три етапи: 1 етап - тестові завдання; 2 - вирішення ситуаційного завдання; 3  - публична та відкрита презинтація перспективного плану розвитку закладу освіти.  Конкурсна комісія ознайомилась з відповідями кандидата на посаду директора Криничненського ЗЗСО та проголосували за призначення на посаду директора Криничненської ЗЗСО - Меншеніну Віру Олександрівну, згідно зведеного протоколу результатвів конкурсу на заміщення вакантної посади директора ЗЗСО Криничненської сільської ради Болградського району Одеської області. Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=pcib6GhwDMU. 
20 Липня, 2021 р., 12:50
16 липня є знаковим днем в історії України.
19 Липня, 2021 р., 10:40
Сьогодні, в аеропорту «Одеса» відкрили нову злітно-посадкову смугу. Першим, на нову смугу приземлився літак, авіакомпанії SkyUp Airlines PQ107, який здійснив рейс Київ (Бориспіль) – Одеса.
08 Липня, 2021 р., 12:09
07 липня поточного року Криничненською  сільською радою Болградського району Одеської області за рахунок місцевого бюджету були відправлені  на оздоровлення та відпочинок в позаміський заклад  «Богатирьонок» смт. Сергіївка  м. Білгород-Дністровський дев’ять дітей віком від 7 до 12 років із малозабезпечених та багатодітних сімей с. Криничне та с. Новоозерне.  Відпочинок дітей триматиме 14 днів.
31 Травня, 2021 р., 15:20
Криничненська сільсьа рада повідомляє надає інформацію щодо питань запобігання та протидії домашнього насильства за ознакою статі. 
27 Травня, 2021 р., 10:48
Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації повідомляє про забезпечення пільгових категорій громадян санаторно-курортним лікуванням. 
08 Травня, 2021 р., 22:38
У Криничненський об’єднаній територіальній громаді Болградського району Одеської області готують проектну заявку на грант Українського культурного фонду, вартістю 10 мільйонів гривень. В рамках цього проекту, за правилами УКФ, було проведено громадське слухання для ознайомлення людей з різних сфер села.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь